SUP Glas Hardware Producent

SUP MFG LIMITED er en professionel kapacitet til fremstilling af glashardware, vores fabrik producerer produkterne: badeværelsesbeslag, arkitektonisk glasbeslag, husholdningsudstyr osv. Efter mange års brancheerfaring og fremragende teknologi realiserer vi allerede produktdesign, produktion, salg og eftersalgsservice i ét system. Virksomheden er beliggende i Jiang He /Jiangzhao High-speed Interchange, Nanlu Industrial Zone, Duruan Town, Pengjiang Area, Jiangmen City, Guangdong. Det eksisterende fabriksareal er på 26.000 kvadratmeter, med overlegen beliggenhed.

Virksomhed udstyret med avanceret produktionsudstyr, såsom laserskæremaskine, boring, fræsemaskine, CNC-maskine, stansning, svejsning, skæring, polering og bukning mv. Avanceret automatiseret produktionsudstyr, dygtig produktionsteknologi, 100% QC kvalitetssikring, erfarne fagfolk, der er resolut forpligtet til nye produktdesign og udviklingsideer, hvilket fører virksomhedens team til at skabe et servicesystem af høj kvalitet og produkter af høj kvalitet. Vores virksomhed er specialiseret inden for glashardware og er pioneren i at designe og producere serier af LED-glastilbehør, som opnår en række designpatenter, der i høj grad overstiger ekspertise inden for branchen og vinder fordelene hos indenlandske og oversøiske købere og agenter.

Vores historie

Jiangmen, Guangdong er et vigtigt hardwareproduktionscenter i Kina. SUP blev født under sådan et ringformet spejl. SUP Hardware blev etableret i 2010. Grundlæggeren indså, at hele industrien primært udvikler low-end produkter, og det er svært at opfylde kundernes behov for high-end produkter. Yucheng fokuserer på forskning og udvikling og produktion af high-end glashardwareprodukter. Levere produkter af høj kvalitet til mange indenlandske og oversøiske kunder.
Efter 12 års udvikling har virksomheden ekspanderet til mange lande rundt om i verden, herunder USA, Australien, Storbritannien, Frankrig, Japan, Sydkorea, Rusland, Kina, Italien og andre europæiske lande. Vi fortsætter med at levere løsninger, der skaber enestående glashardware, der fremmer nye niveauer af arkitektonisk ekspertise og ydeevne. Samtidig har produktet en prisfordel under den høje kvalitet, og kvaliteten og prisen er optimeret. Produkter leveret til tiden og nemme at installere modtager fortsat positive anmeldelser fra kunder.

Hvorfor vælge SUP glasmateriale?

råmaterialer
Ved at bruge fint poleret rent kobber, højkvalitets zinklegering eller titanlegering som råmateriale, er strukturen tæt, vægten er tung, og håndfølelsen er tyk.
Trykstøbning, efterbehandlingsproces
Ved hjælp af computerstyrede støbemaskiner i stor skala og digitale præcisionsmaskiner er overfladen af ​​emnet glat, flad, uden porer, silkefejl og andre fænomener. Slibe- og poleringsprocessen er streng, og der er mange processer.
Plating
I nøje overensstemmelse med internationale standarder for galvaniseringsprocesser anvendes importeret rå kobber og har gennemgået tre processer med kobberbelægning, fornikling og forkromning. Strukturen er kompakt, belægningen er ensartet, « farveoverfladen » er skarp, belægningstykkelsen er generelt mere end 30 mikron, og belægningsoverfladen er fri for ridser og grater.​
Pakke
kraftpapirkasse med smuk emballage og trykdesign.

Bootstrap