Desktop rammeløse glaskabinetter

Office-partitioner
Glaskontorskillevægge er i stigende grad populære i kommercielle kontorer. Professionelt installerede gulv-til-loft glasvægge tilbyder kunderne et moderne alternativ til standard væggede kontorer. Glasskillevægge giver beboerne mulighed for at nyde en øget rumfornemmelse, øget naturligt lys og bedre lydisolering sammenlignet med normale væggede kontorer. SUP Glass Hardware giver kunderne en fornyet følelse af rigdom i ethvert kontormiljø.

Rullesæt til glasdør SD111

og -døre giver en moderne, åbent, professionelt design til ethvert skrivebord. Ved at udskifte traditionelle vægge og åbne plads, kan dit kontor maksimere naturligt lys og øge produktiviteten ved at skabe teamspace, samtidig med at den akustiske tiltrækning af in-wall-højttalere maksimeres.

Alle kontorer er forskellige, så det skal være design af glasvægge. Denne helt tilpassede kontorløsning kan være visuelt moderne, professionel eller endda komplementere til en mere rustik boligstil.

Rammeløse arkitektoniske glasvægge og -døre minimerer visuelle afbrydelser, mens de dæmper hardwarehængsler og træk, eller bruger dem som komplementære accenter til rummets eksisterende design. Døre kan være glidende, med hardware på toppen, der suspenderer panelerne, eller hængslede for let at åbne i en eller to retninger.

Indrammede glasvægge og -døre bruger dristige visuelle linjer mellem hvert panel og dør for at skabe et unikt design, der fungerer med designflowet i hele kontorlokalet. Disse hårde linjer giver et mere defineret rum, samtidig med at det tillader naturligt lys at strømme mellem de opdelte rum.

Hvis der ønskes mere privatliv, kan glaspaneler indeholde farve, tekstur eller design. Uklare linjer og former kan lukke lys ind, mens de afskærmer samtaler og private møder fra andre skriveborde. Logoer og tekst kan endda tilføjes for et personligt og professionelt look.

Glasset er hærdet for styrke og holdbarhed, er nemt at rengøre og kan have en lås indbygget i døren for at forhindre uønsket adgang. SUP Glass Hardware tilbyder hardware af højeste kvalitet, til glatte og støjsvage lukninger og glider.

For at se en gengivelse af, hvordan glasvægge og -døre kan ændre udseendet af dit kontorlokale, så ring til os i dag, så ser vi på alle mulighederne og skaber et brugerdefineret design for at forbedre dit rum med en moderne elegance.

Bootstrap