Hardware til brusebad

SUP -brusebadshardware overgår langt standarderne for sine jævnaldrende med hensyn til praktisk og 'udseende'. Inden hvert produkt forlader fabrikken, skal det testes gentagne gange for at afgøre, om det er sikkert, fast og har en lang levetid. Den antager en enkel designstil, som ser enkel og elegant ud, men ikke enkel, og afspejler SUP 's stræben efter kvalitet overalt.

Badeværelsesrørstik

ingle_column_text%c

til brusebadet er hovedsageligt lavet af kobber og rustfrit stål, der bruger 59# kobber og 304 rustfrit stål, og vægclips og hængsler er normalt 59# kobber. Den har den bedste hårdhed og fleksibilitet. Den har en stærk bæreevne, som effektivt garanterer bruserummets ydeevne og levetid. Selvom produkter fra kendte og tilpassede brusebadsmærker er dyre, er oplevelsen bedre.
Belægningstykkelsen af kobberfittings er 11um, og gennem 24-timers saltspraytesten når overfladebelægningskvaliteten mere end ti kvaliteter. Der er ingen sorte pletter, bobler, delaminering og andre fænomener på overfladen efter lang tids brug. De rustfrie stålmaterialer, der bruges i bruserummet, er 304 rustfrit stål, som er det mest almindeligt anvendte i branchen. Tilbehør i rustfrit stål er designet til at åbne formene af sig selv ved at bruge standard 304 rustfrit stålmateriale, ved hjælp af avanceret behandlingsudstyr for at opnå spejleffekt, solid metaltekstur.
badeværelse
Komponentkategori: PXL excentrisk hjul, TTL elastisk hjul, BDL balancehjul, DBSL enkelt pendul dobbelthjul, TTSL dobbelthjul elastisk hjul, YGL størrelse tromlehjul, YGSL størrelse dobbelt tromle hjul; Enkelthjul, dobbelthjul, firehjulsophæng, affjedring osv. .
Tilbehør: remskiveserie af rustfrit stål, serie med stållejer, rustfri blandevalse, plastikhardware og tilbehør, ikke-standard lejer, kugler af rustfrit stål, præcisionslejede stålmetriske stålkugler osv.
Aluminiumsrammen fås i lys sølv, sandsølv, mat sølv og børstet. Det kan bruges med samme farve aluminiumslegering sten base og lavt bassin. Dette glas fås i to klare glas og blåt glas. Stilen på badeværelsesudstyr er ikke kun diversificeret og mere og mere raffineret, men også formen på badekarret, materialets udtryk, ændringen af vaskens form, ændringen af brusehovedets form, stilen af toilettet, og skiftet af skabet.
badeværelse
Valget af sanitetsudstyr skal tage hensyn til personlige levevaner og funktionelle krav til brug. Derudover er pladsfordeling også en faktor, der har indflydelse på indkøb. For størrelsen af rummet, fordelingen af mønsteret, er det meget vigtigt at vælge formen på badeværelset. Når man overvejer stilen på badeværelsesudstyret, udover at fremhæve egne æstetiske præferencer, kombinationen af rum, farve mv. er også det centrale punkt, som påvirker valget.

Hardwaretilbehør, der almindeligvis anvendes i bruserum, omfatter hovedsageligt: aksler, hængsler, remskiver, styreskinner, håndtag, vandtilbageholdende strimler osv.
1. Roterende aksel og hængsel
Skaftet og hængslet bruges i brusebadet med den hængslede dør. Uanset aksel eller hængsel bruges den til at forbinde åbnings- og lukkedrejning af helglas (fast glas) og levende glas (bevægeligt glas) i bruserummet.
Den roterende aksel bruges til akselstrukturen, som bærer bøjningsmomentet og drejningsmomentet i det roterende arbejde. Udseendet ligner hængslet, og strukturen er enklere end hængslet.
Hængsel, også kaldet hængsel, er en to-benet struktur lavet af lamineringer, som også roterer frem og tilbage omkring midteraksen.
2. Styreskinner og remskiver
Kombinationen af remskiver og skinner bruges i push-pull brusekabiner. Der er to hovedmaterialer: aluminiumslegering og aluminiumslegering belagt med rustfrit stål.
Remskiven, de øvre og nedre styreskinner i skydedørsbruserummet har dobbelt remskivestruktur, som har selvsmørende effekt og glider glat.
3. Håndtag
Der findes forskellige typer håndtag til bruserum, der passer til forskellige badeværelsesstile. Materialemæssigt er håndtaget, der bruges i brusebadet, hovedsageligt lavet af rustfrit stål og zinklegering.
4. Vandtilbageholdelsesbånd
Vandtilbageholdelseslistens funktion er at forhindre badeværelsesvand i at lække gennem gulvfliserne til det tørre område.

Produktanvendelse

%c
Bootstrap