Skydedørssystemer

SUP , som en rammeløs isenkramvirksomhed, rammeløse brusedørsbeslagproducenter og glasdørsbeslagproducenter tilbyder vi en bred vifte af døre og glatte rammeløse skydebrusekabinetter. Hver stil har sin egen unikke applikation og kan konfigureres med en kombination af håndklædestænger, håndtag, knopper eller yderligere glaspaneler for at imødekomme dine individuelle behov. Disse æstetisk tiltalende brusekabiner i glas er bygget til at holde og sikre en luksuriøs oplevelse.

Som en brancheleder inden for glashardwareinnovation og -design tilbyder SUP komplette bruserumsglas- og bygningsglasløsninger, herunder: glasbeslag, dørsporglas, glasskydesystemer, arkitektoniske glassammenlåsningsprodukter.

Skydedør

Løsninger: skydedør
Modelnummer: SD111
Anvendelse: hotel, villa, lejlighed, kontorbygning, hospital, skole, indkøbscenter, sportssteder, fritidsfaciliteter, supermarked, lager, værksted, park.

Glasskydedøre for en fantastisk udsigt – forbedre naturlig belysning; og tilsæt frisk luft. Derudover er glasskydedøre almindeligvis brugt i visse områder som døre mellem indvendige rum i et hus og terrasser, dæk, balkoner, terrasser og haver, baggårde, griller eller swimmingpools. I dette tilfælde kaldes de ofte terrassedøre. De bruges også i indretning, ofte i kontorer og bilsalgsområder, for at give et lydtæt, men visuelt tilgængeligt privat kontorrum. I boliginteriør kopieres traditionelle 'Shoji'-døre ofte ved hjælp af gennemskinnelige 'mattede' glas for at tillade dagslys at trænge dybere ind i boligen og udvide følelsen af indre rum.

1. Stræk rummet ud

Brugen af glasdøre kan visuelt gøre rummet mere rummeligt og storslået, og det gennemsigtige glas udvider synsfeltet, udvider rumfølelsen og får rummet til at se ekstraordinært åbent ud. Hvis hele væggen er opdelt med glas, kan rummets visuelle åbenhed mindst fordobles, og selv i et rum, der ikke er stort eller rummeligt nok, vil det ikke være undertrykkende.

2. Optimer belysningen

Glas er et materiale med fremragende lystransmission og gennemsigtighed. Brug af glasdøre vil ikke blokere lys som faste materialer. Krystallinsk glas kan tillade lys at passere gennem rummet uhindret, så rummet har tilstrækkelig lysstyrke. For nogle rum med mindre end ideel belysning kan glasdøre endda bringe mere lys ind i rummet gennem lysbrydning, hvilket får rummet til at fremstå lysere.

3. Intermitterende

Fordelen ved at vælge glasdøre til indretning af rummet er, at skillevæggen ikke er opdelt, og skillevæggen er kontinuerlig. Til traditionelle skillevægsmaterialer vil vægge lavet af mursten, cement, træ, metal osv. fuldstændigt adskille indendørs og udendørs rum. Men faktisk skal mange tilstødende rumlige områder i vores liv ofte have forbindelser. Glasdøren udfører funktionen med at opdele området meget godt, men den bevarer en vis rumlig sammenhæng, så rummet er ikke helt adskilt.

Glasskydedørene er matchet med de æteriske gazegardiner, det ene stift og det andet blødt, hvilket gør altanen og stuen uendeligt charmerende. Kombinationen af gaze og skydedøre danner designet af husets bevægelige skillevæg, hvilket understreger funktionerne i rummets stil. Glasskydedøren og det lyserøde gazegardin viser et unikt rumtemperament. Glasskydedøren er gennemsigtig og lys, og den er desuden meget pladsbesparende. I det separate brusebad tilføjer de interessante klistermærker på glasskydedøren liv til badeværelset. Glasskydedøren adskiller badeværelset fra soveværelset og danner en separat og kontinuerlig følelse af rum. Det lille badeværelse bruger glasskydedøre til effektivt at adskille badeområdet og toiletområdet. Glasskydedøre gør badeværelset mere moderne og elegant og adskiller bruseområdet. Den aftagelige glasskydedør adskiller det funktionelle område fra badeværelset, hvilket gør rummet mere lagdelt. Skydedøren med delefunktion blokerer effektivt for vanddråber og damp, der frigives under badning.

Produktanvendelse

-SET gyldent glasdørssæt-BG-hardware- glasdørsæt [/vc_column_text]
%c
Bootstrap