Glasbeslagsløsninger

SUP bred vifte af glashængsler, fittings og brusehængsler er fremstillet med den største omhu og præcision. Disse hængsler er designet med førsteklasses råmaterialer og den nyeste teknologi i overensstemmelse med industrielle, indenlandske og kommercielle standarder. De hængsler, vi tilbyder, er strengt testet under overvågning mod adskillige kvalitetsparametre og er meget efterspurgt på nationale og internationale markeder for deres unikke egenskaber.

Vores store industrielle erfaring gør os i stand til at tilbyde vores kunder en bred vifte af brusehængsler, der er værdsat for deres optimale kvalitet og høje funktionalitet. Nogle af disse produkter, der tilbydes i forskellige størrelser og designs, har justerbar spænding og kan monteres efter kundens retning og præferencer.

Forskellig anvendelse af bruserumsglasmateriale

Fast skærm

Port

Dør og panel

hjørnebruser

Neo-vinkel bruser

Enkelt glidende

Sliding Bypass

%c/vc_row%c

12 års glashardwareproducent fokuserer på OEM- og ODM-løsninger jo hurtigere. Vi tilbyder en bred vifte af omfattende arkitektoniske, indretnings- og miljømæssige glastjenester, der kan tilpasses til dine behov. Vores team arbejder direkte med dig for at finde den bedste løsning til dine bolig- eller erhvervsprojekter.

Skydedørssystemer

Hardware til brusebad

Arkitektoniske glasbeslag

Badeværelsestilbehør

Kontorrammeløse glashegn

Wall Routel Glas Spider Hardware

Bootstrap